Tix.no

Forestillingsinfo

26. juli – avslutningskonsert svart kurs

Sommerkurs har i mange år vært en viktig del av sommeren for mange korpsmusikanter. NMF Sør arrangerer sine tradisjonsrike sommerkurs på Grenland folkehøgskole. Svart kurs er for musikanter fra 16 år og oppover. Kurset avsluttes med en heidundrende konsert i Ælvespeilet.

Konsertstart: 13.30 Gratis adgang

 

1. august – avslutningskonsert blått kurs

Sommerkurs har i mange år vært en viktig del av sommeren for mange korpsmusikanter. NMF Sør arrangerer sine tradisjonsrike sommerkurs på Grenland folkehøgskole. Blått kurs er for musikanter som skal opp i 9. eller 10. klasse. Kurset avsluttes med en heidundrende konsert i Ælvespeilet.

Konsertstart: 13.30 Gratis adgang

 

6. august – avslutningskonsert rødt kurs

Sommerkurs har i mange år vært en viktig del av sommeren for mange korpsmusikanter. NMF Sør arrangerer sine tradisjonsrike sommerkurs på Grenland folkehøgskole. Rødt kurs er for musikanter som skal opp i 7. eller 8. klasse. Kurset avsluttes med en heidundrende konsert i Ælvespeilet.

Konsertstart: 13.30 Gratis adgang

 

9. august – avslutningskonsert gult kurs

Sommerkurs har i mange år vært en viktig del av sommeren for mange korpsmusikanter. NMF Sør arrangerer sine tradisjonsrike sommerkurs på Grenland folkehøgskole. Gult kurs er for de yngste musikantene som skal opp i 5. eller 6. klasse. Kurset avsluttes med en heidundrende konsert i Ælvespeilet.

Konsertstart: 13.30 Gratis adgang