Tix.no

Forestillingsinfo

Sommer i Kilden presenterer: Vero Noah

"Sangene hennes er som vridd ut av et ungt hjerte. Hun lister seg stille inn på scenen med en gitar i hendene, og pirker deg forsiktig i hjertet fra første tone. "Ved første øyekast kan man tenke at Vero er ”nok en blond jente med en gitar”. Stereotypen innfris til en viss grad de første par låtene, men så skjer noe greit uventet. Vero tråkker på loop-pedalen og begynner å beatboxe. En herlig mix av Jarle Bernhoft og Astrid S kommer til overflaten og Vero leverer med R&B-kraft i stemmen.'' - Ine Rossebø Knudsen

19 år gamle Veronica Andersen er en varm og ung artist og låtskriver. Fra en liten sørlandsbygd har hun plukket opp musikalske elementer fra artister som Tori Kelly og Ed Sheeran. Musikken er en blanding av soul, R&B og akustisk folk, og sangene er som vridd ut av et ungt hjerte.

I 2017 turnerte hun rundt i Norge med Sofia Aarvik, og hun har allerede vakt internasjonal oppmerksomhet - selveste Keith Harris (manager for Stevie Wonder) dukket opp som publikummer for å oppleve den unge artisten i Bergen.

I mai 2018 kom singelen "Fragile" med Numa Edema feat. Vero Noah, som debuterte på NMF på Spotify både i Norge og Island.