Tix.no

Forestillingsinfo

Sommer i Kilden presenterer: Åsne-Louise Halvorsen

Dette blir en konsert med hvilepuls og vakre stemninger fra livet, både de sure og søte. Vi beveger oss i et landskap innen pop/jazz/musikal/visesang.
Åsne-Louise Halvorsen, 47 år, er opprinnelig fra Borkenes utenfor Harstad, men har bodd en rekke år i Arendal, Oslo og de siste 17 år i Kristiansand. Hun startet tidlig med musikk, hovedsakelig piano og sang, og har egen musikkutgivelse bak seg. Hun har bidratt både som solist og korist i flere produksjoner, ledet flere kor og musikkgrupper og startet også på 90 tallet landets første fengselskor i Bredtveit kvinnefengsel. Åsne-Louise, er kjent for sin kvalitet i både sangutøvelse og formidling og treffer mange med sin ærlighet om livet.
Ole Kelly Kvamme, 47 år, er bosatt på Eydehavn utenfor Arendal. Ole Kelly jobber som utøvende freelance bassist. Mye av hans virke foregår på Sørlandet, men han har også bak seg en rekke turneer og produksjoner både nasjonalt og internasjonalt. Ved siden av sin utøvende virksomhet, underviser Ole Kelly i bass på Dahlske vdg. skole og har også noen års erfaring med å undervise på Universitetet i Agder, rytmisk linje. Thomas Fagervik, 35 år, er bosatt i Kristiansand men er opprinnelig fra Mosjøen i Nordland. Han har spilt med en rekke artister både live og i studio, blant annet Rolf Løvland, Nordic Tenors, Trine Rein, Samuel Ljungblad, Alejandro Fuentes m.fl. Thomas jobber til daglig med musikk i Vennesla Frikirke.

På scenen:
Åsne-Louise Halvorsen, solo og piano
Ole Kelly Kvamme, bass
Thomas Fagervik, gitar