Tix.no

Forestillingsinfo

Sommer i Kilden presenterer: Flat Bop

Flat Bop er en dansk/norsk orgel trio som spiller egenkomponert musikk inspirert av den amerikanske orgeljazztradisjonen. Trioen debuterer i år med sitt første album "Soupe de Loop". Det blir saksofon, hammondorgel, trommer og godt humør i Kilden denne dagen.

Flat Bop består av tre unge musikere som har slått seg sammen i et klassisk trioformat med saksofon, hammondorgel og trommer. Trioen oppstod i Esbjerg, der de sammen studerer på Syddansk Musikkonservatorium. Musikken er inspirert av den amerikanske orgeljazztradisjonen representert ved bl.a. Jimmy Smith, Larry Young og Shirley Scott. Bandets sound er samtidig inspirert av danske musikere som Kjeld Lauritsen, Dan Hemmer og Martin Schack.

Trioen spiller en blanding av egen musikk og coverlåter. Fellesnevneren er at låtene kan få nye uttrykk hver gang de spilles – leken i samspillet er viktig. De mener det er her det spennende i musikken oppstår.
Humøret på scenen er alltid på topp, og publikum kan nesten ikke unngå å smile under konsertene. ? Pålitelige kilder (trommeslagerens mor) forteller at opptil flere tilskuere tramper i takt når bandet spiller konsert!

Trioen debuterer med sitt første album "Soupe de Loop" på både LP og CD.

På scenen:
Christoffer Gausdal Find (DK), saksofon
Gunnar Sjur Ringøen (NO), hammondorgel
Chris Falkenberg (DK), trommer