Tix.no

  • 30. apr - Kl. 20.00
Billettpris:kr 420
Forestillingsinfo

Viktig informasjon til deg som har kjøpt billett til «This Was My Life» 19. september 2020:

Pga. Koronasituasjonen blir denne konserten dessverre utsatt for andre gang. Ny dato er fredag 30. april 2021, da med Kim Larsens faste gitarist Karsten Skovgaard som gjesteartist. Vi vet mange hadde gledet seg, og alle som har anledning til å delta på den nye datoen beholder plassen sin. Samme tidspunkt og sted. Vi sender deg link til ny billett i god tid før.

Skulle den nye datoen ikke passe, kan du be om refusjon. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift. Vil du benytte deg av dette, må du ta kontakt med oss direkte på telefon 51 53 70 00 (valg 1), eller på e-post til billett@stavanger-konserthus.no senest 2. september 2020. Husk å oppgi ditt ordrenummer og kontonummer.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

SPRECIAL GUEST: KARSTEN SKOVGAARD (Kim Larsen & Kjukken)

This Was My Life startet i januar 2018 og deres første offisielle konsert befant seg på Ole Bull Scene i Bergen, 4. april 2019 hvor samtlige billetter ble revet bort. Etter suksessen i Bergen har etterspørselen blitt enorm og bandet spiller for tilnærmet utsolgte arenaer Norge rundt.

Som nok et bevis på at This Was My Life fort ble en suksess og kanskje et av Nordens beste tributeband har Kim Larsens faste gitarist gjennom de siste 23 årene, Karsten Skovgaard takket ja til å medvirke som gjesteartist i 2021.

I akustisk setting tar de deg med på en herlig musikalsk reise i Kim Larsens liv
og leverer det beste av hits fra hans karriere som f.eks «Papirsklip», «Midt om natten», «This is my life» og «Hva gør vi nu, lille du».

Med dansk vokalist og frontfigur, Claus Pedersen i kombinasjon med Karsten Skovgaard (Kim Larsen & Kjukken), samt dyktigere og rutinerte musikere kjent fra Bergens musikkmiljø, gjenskapes den ene etter den andre perlen med herlig innlevelse og harmonier.

Spesialgjest: Karsten Skovgaard, gitar/vokal

Medlemmer:
Claus Pedersen, vokal/gitar
Arne Oppedal, gitar
Arild Gjørøy, bass
Marius Larsen, perkusjon/vokal

Varighet: 1 time og 30 minutter, ingen pause.

Arrangør: Beck Management AS