Tix.no

Forestillingsinfo

Grunnet mulig fare for spredning av korona-virus har Riksteatret  valgt å avlyse denne forestillingen. Hvis billettene dine er kjøpt online vil de bli refundert og beløpet tilbakeført til din konto så snart som mulig. De som har kjøpt billett over disk vil bli kontaktet for å avtale refundering.

Bli med Oslo-Filharmonien på en eventyrlig musikkreise for hele familien!

Oslo-Filharmonien fyller 100 år og sammen med Riksteatret ønsker de å feire den store bursdagen med en gavepakke av en familieforestilling for barn og voksne over hele landet som har lyst til å oppleve barneteater og klassisk musikk med musikere fra Oslo-Filharmonien på sitt kulturhus.

Vi leker med våre musikalske skatter og byr på overraskelser og moro for både øyne og ører. I tillegg til spennende utvalg av klassiske perler og nyskrevet musikk, inneholder forestillingen massevis av referanser fra TV, film og data-spill som barna kjenner igjen fra sin egen virkelighet. Sammen med skaperne av Elias-filmene, Animando, og det New York-baserte teaterkompaniet Wakka Wakka lager vi et visuelt univers og en animasjon som du neppe har sett maken til.

Ta med barna på teater og opplev en splitter ny konsertforestilling for hele familien. Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken er en fin introduksjon til teater og klassisk musikk for de minste. Velkommen skal dere være!

Passer for barn fra 3 år.

Manus og konsept av Wakka Wakka ved Gwendolyn Warnock og Kirjan Waage. Etter et originalkonsept av Sigurd Slåttebrekk.
Animasjon ved Animando. Tilrettelagt av Expanse.
Basert på "Musikkfabrikken" av Oslo-Filharmonien og Animando, som hadde urpremiere 27. oktober 2017.
Produksjon og turné av "Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken" er støttet av Sparebankstiftelsen DNB.

Forestillingslengde: 40 minutter (ingen pause).

Premiere: Oslo / Nydalen 5. mars 2020
Turnépremiere: Tromsø 11. mars 2020
Produsert av Riksteatret og Oslo-Filharmonien i samarbeid med Wakka Wakka og Animando

Etter en idé av Sigurd Slåttebrekk.