Tix.no

Forestillingsinfo

Viktig informasjon til deg som har billett til Bjørn Eidsvåg & Sigvart Dagsland, 26./27. mars 2021:

Pga. Covid-19 restriksjonene og begrensingene på arrangementsvirksomheten, blir konserten dessverre ytterligere utsatt. Vi vet mange har gledet seg, og vi jobber med å finne ny dato. Straks ny dato er bestemt, vil du motta en ny SMS fra oss, og få valget mellom å bruke billett på ny dato, eller motta refusjon. Du behøver ikke ta kontakt med oss nå.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

To av våre mest folkekjære artister, Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland, opplevde stor suksess med en omfattende felles høstturné i 2019. Nye konserter var planlagt våren 2020, - pga. koronasituasjonen er disse utsatt til januar 2021. 

Eidsvåg og Dagsland har en fartstid i bransjen på over 70 år til sammen. De har begge opparbeidet seg unike posisjoner i norsk musikkliv og blir ansett som to av våre fremste artister. Forrige høst slo de sammen to omfangsrike låtkataloger og publikum landet over gikk mann av huse for det som ble en konsertopplevelse av de sjeldne. I mai 2020 er det nok en gang duket for to stemningsfulle, oppløftende og ikke minst gåsehud-fremkallende kvelder med Eidsvåg og Dagsland.

Begge artistene har blitt tildelt flere prestisjetunge priser som Prøysenprisen og flere Spellemannpriser. De har gitt ut flere titalls album med store salgssuksesser og utsolgte turneer.

FOTO
Anne Valeur

VARIGHET
1 time og 40 minutter, uten pause.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

NB! Dette arrangementet ble lagt ut i salg før Covid-19, og er solgt med full kapasitet. Så lenge restriksjoner gjelder, vil dette arrangementet bli enten utsatt, avlyst eller spilt som flere forestillinger. Vi kontakter publikum med billetter fortløpende og så snart vi har noe å fortelle.

ARRANGØR
HiHat Management