Tix.no

  • 16. jan - Kl. 18.00
  • 17. jan - Kl. 18.00
Billettpris:kr 505
Forestillingsinfo

Viktig informasjon til deg som har billett til Bjørn Eidsvåg & Sigvart Dagsland, lørdag 9. mai eller søndag 10. mai 2020:

Pga. koronasituasjonen flyttes konserten lørdag 9. mai til lørdag 16. januar 2021. Konserten søndag 10. mai flyttes til søndag 17. januar 2021.

Vi vet mange hadde gledet seg, og alle som har anledning til å delta på den nye datoen beholder plassen sin. Samme tidspunkt og sted. Vi sender deg link til ny billett i god tid før. Skulle den nye datoen ikke passe, kan du be om refusjon. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift. Vil du benytte deg av dette, må du ta kontakt med oss direkte på telefon 51 53 70 00 (valg 1), eller på e-post billett@stavanger-konserthus.no senest 19. mai 2020. Husk å oppgi ditt ordrenummer. Vi refunderer direkte til kortet du betalte med. Hvis du kjøpte billett over disk i billettskranken, sender du oss ditt kontonummer også, så overfører vi pengene.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

To av våre mest folkekjære artister, Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland, opplevde stor suksess med en omfattende felles høstturné i 2019. Nye konserter var planlagt våren 2020, - pga. koronasituasjonen er disse utsatt til januar 2021. 

Eidsvåg og Dagsland har en fartstid i bransjen på over 70 år til sammen. De har begge opparbeidet seg unike posisjoner i norsk musikkliv og blir ansett som to av våre fremste artister. Forrige høst slo de sammen to omfangsrike låtkataloger og publikum landet over gikk mann av huse for det som ble en konsertopplevelse av de sjeldne. I mai 2020 er det nok en gang duket for to stemningsfulle, oppløftende og ikke minst gåsehud-fremkallende kvelder med Eidsvåg og Dagsland.

Begge artistene har blitt tildelt flere prestisjetunge priser som Prøysenprisen og flere Spellemannpriser. De har gitt ut flere titalls album med store salgssuksesser og utsolgte turneer.

Varighet: 1 time og 40 minutter, uten pause.

Arrangør: HiHat Management

Foto: Anne Valeur