Tix.no

Forestillingsinfo

Billettsalget starter onsdag 30. oktober kl 11.00

Steps Dansestudios årlige elevforestilling i Sandnes kulturhus har for mange blitt førjulstidens høydepunkt og en årlig tradisjon - og det er kanskje ikke så rart!

Over 2000 danseglade Steps-elever i alderen 4 år til voksen 40+ får muligheten til å bli med på denne store danseforestillingen med profesjonelle rammer i Sandnes kulturhus.

Årets forestilling er Klara og Nøtteknekkeren, som tar utgangspunkt i den kjente og kjære balletten, Nøtteknekkeren. I vår versjon av denne fortellingen følger vi Klara og Nøtteknekkeren på en forunderlig reise i et magisk drømmeland gjennom fire spennende riker. På sin vei møter de en sjelden snødronning, en sjarmerende sukkertøyfe, en klok keiser og en strålende sirkusdirektør. Men, i den dypeste undergrunn av dette magiske landet ligger Rottekongen og hans hær på lur med onde hensikter. Kan Klara og Nøtteknekkeren samle rikene og overvinne de mørke kreftene?
Drøm deg bort og bli med på denne eventyrlige reisen full av farger, spenning og en liten dæsj julemagi.

Steps Dansestudio ble etablert på Mariero i Stavanger i 2006 av dansepedagogene Marthe Hellestveit og Elisabeth Vikeså. Fra å være en liten bedrift med en dansesal og to pedagoger, har nå Steps Dansestudio over 2000 elevplasser, 5 dansesaler og 27 ansatte. Hver uke kommer hundrevis av dansere fra hele regionen innom en av salene på Mariero for å lære, trene og ikke minst oppleve ekte danseglede.

English:
Steps Dansestudio will present their annual show where over 2000 students will enter the stage and give you a magical performance filled with lots of colours energy, and joyful dancing.

 Steps hjemmeside

Har du behov for rullestolplass eller ledsager, ta kontakt med Sandnes kulturhus på telefon 51 60 20 10.

kjøps- og praktisk informasjon Sandnes kulturhus.