Tix.no

Forestillingsinfo

På grunn av det pågående koronautbruddet vil ikke dette showet bli gjennomført. Vi jobber med en ny dato til høsten. Allerede kjøpte billetter benyttes på ny dato. Mer informasjon vil komme.

:::

Stand Up Norge AS presenterer stolt:
VERDENS BESTE SHOW!
Av og med: Bare Moro Impro

Når BMI nå tar steget ut av improen og for første gang skal sette opp en helaftens forestilling, er det med et hårete mål. De skal rett og slett lage «Verdens beste show»!

I seks år har BMI reist land og strand rundt og spilt fartsfylt impro. De har i tillegg hatt egen TV-serie på NRK og startet podcasten «Ukentlig – med BMI». Nå mener kvartetten å inneha kunnskapen og erfaringen som skal til for å tre ut av improens trygge rammer. For første gang skal de skrive manus, pugge tekst og lære koreografi - alt som må til for å sette opp et helaftens show.
Lista er i hvert fall lagt når forestillingen har fått tittelen «Verdens beste show».

«Verdens beste show» blir en forestilling breddfull med visuell scenografi, hurtige kostymeskift, spektakulær dans og fartsfylte nummer i kjent BMI-stil.
Ambisjonene er store når Christian Mikkelsen, Olav Svarstad Haugland, Emil Lystvedt Berntsen og Leo Magnus de La Nuez nå setter opp sitt aller første helaftens show.

Det er bare å glede seg!


Billettpriser:

Ordinær: 480 / Grupper: 435 / Student: 345