Tix.no

Forestillingsinfo

Den Russiske Nasjonalballett fra Moskva presenterer den elskede balletklassikeren ”Svanesøen” i en enestående oppførelse.

En eventyrlystne handling, vakre kostymer, overbevisende musikk og dans, levert av dyktige ballettdansere fra Russland. Det er Svanesjøen slik vi elsker det.
Med musikken fra Svanensjøen, oppmuntret Tchaikovsky i 1877 både ballettpublikum og klassiskmusikk elskere. Russisk ballett, og fremfor alt "Svanesjøen", er preget av å la følelser komme til uttrykk uten å kaste bort et enkelt ord, steg eller tone. I klassisk iscenesettelsen blir musikk og dans felles for ett språk, som alle umiddelbart forstår.

Den russiske nasjonalballett fra Moskva har solister fra Moskva Bolshoi Ballet, og har hatt stor internasjonal suksess. Med over 30 dansere på scenen, vil du oppleve en vakker innstilling av Svanesjøen, som det var opprinnelig tenkt. Et oppsett som har sikret ballettens popularitet 140 år etter premieren i Moskva.

Bak selskapet er tidligere Bolshoi danser Sergei Radchenko sammen med Elena Radchenko - også en solist fra Bolshoi og fra Kirov, der "Svanesjøen" opprinnelig oppsto. De reiser verden rundt med selskapet.


Anmeldelse Nordjyske kultur Anne Matte Buch.

"Bare disse kjente Swan Lake markørene satt rett i skapet denne dagen. Sjelden har du sett slike vakre fouettes eller fire razor-skarpe svane gutter på rad. Det var der vi holdt pusten og følte rushet. Der er det klart hvor vanskelig en kunstballett er.
I oppsettet her ville det være en katastrofe hvis Odette / Odile ikke leverte alt du kunne ønske deg og mer til, og gårsdagens solist på et nivå som er sjeldent og som alene gjorde tanken verdt. å se i seg selv."


Arrangör: Highlight - Concerts GMB www.highlight-concerts.com