Tix.no

Forestillingsinfo

Grunnet koronasituasjonen i landet er Drammens Teater fremdeles stengt. Det betyr at torsdagens forestillinger dessverre ikke kan la seg gjennomføre, og det planlegges nå for å flytte forestillingene til sent på våren / tidlig sommer 2021.

Vi kommer tilbake med ny dato for forestillingen straks vi får bekreftet dette fra arrangør. Dine billetter til den opprinnelige forestillingen vil da være gyldig på den nye forestillingen.

Ønsker du likevel å refundere dine billetter, kan du benytte dette skjemaet. Du vil da få dine billetter (eks. bill.avgift) refundert til samme konto som du kjøpte billettene fra. Det er travle tider og mange refusjoner for oss om dagen, så vi ber deg ha litt tålmodighet med oss. Du vil få pengene tilbake på konto innen en måned.

---

Suksessforestillingen ”Gratulerer med Jahn” ble sommeren 2019 spilt for fulle hus i Oseberg Kulturhus i Tønsberg og drar nå videre til Drammen!

Den kritikerroste forestillingen gjorde et dypdykk i Jahn Teigens musikalske univers, fra tiden med Popol Vuh/Popul Ace, til Prima Vera, gjennom Melodi Grand Prix, og tok for seg alle hitene som hele Norge elsker – og kan utenat. Alle har et forhold til Teigens låter, selv om ikke alle vet det!

Mil etter mil, Den vakreste som finns, Min første kjærlighet, Voodoo, Svenskefaen, Slå ring, Adieu, Bli bra igjen og Optimist var bare noen av låtene som ble servert!

5’ere og 6’ere ble trillet på terningene, og publikum kvitterte med stående ovasjoner under store deler av forestillingen.

Lise Karlsnes, Atle Pettersen, Knut Anders Sørum og Thomas Felberg gjorde noen fantastiske og uforglemmelige tolkinger av låtene, og etter utallige forespørsler har vi endelig klart å få til en liten, eksklusiv vårturné, til utvalgte steder i Norge.

Stjernelaget får på turnéen et nytt medlem, den fabelaktige Gaute Ormåsen. Han tar over for Knut Anders Sørum, og gleder seg stort til å ta over stafettpinnen i denne storslåtte Teigen-hyllesten!

Med seg på scenen har gjengen noen av landets beste musikere. David Fjelde (Kapellmester/bass), Kjell Harald Litangen (gitar), Ole Morten Sommer (trommer) og Lars Støvland (piano)

Den 26/4 kommer vi til Drammens Teater og håper dere tar turen. Bli med i det største allsang-koret som noen gang har vært i byen! Dere trenger ikke øve, disse låtene kan dere!