Tix.no

Forestillingsinfo

Om filmen

Grind House er et filmverk i to deler fra de banebrytende regissørene Quentin Tarantino og Robert Rodriguez. Først ut på det store lerretet er "Death Proof", regissert av Quentin Tarantino.

For Austins hotteste DJ, Jungle Julia, er skumringstid den eneste sanne tid. Som skapt for å henge ut med Shanna og Arlene, hennes beste venner. De er tre foxy jenter, på vei gjennom natten, på Guero's - og Texas Chili Parlor.



Men ikke all oppmerksomhet er god oppmerksomhet. Jentenes bevegelser er under observasjon. Stuntman Mike, en arrete jævel, herjet av vær og vind, har full kontroll fra sitt tilholdssted. Sittende bak rattet i et monster av en bil. Mens de tre starter inntaket av kveldens drikke, gjør Mike seg klar med sitt våpen. Motorrus fra hans brummende dødsmaskin er allerede hørbar, bare få skritt utenfor...


Stuntman Mike: "Do I frighten you?"

Butterfly: "Yes"

Stuntman Mike: "Is it my scar?"

Butterfly: "No, it's your car..."


Kurt Russel spiller Stuntman Mike i Quentin Tarantinos Death Proof, med Sydney Tamiia Poitier som Jungle Julia, samt Jordan Ladd, Vanessa Ferlito, Rosario Dawson, Rose McGowan og Eli Roth.

Info

Aldersgrense 18 år // 1t. 54min.