Tix.no

  • 18. sep - Kl. 19.00
Billettpris:kr 300
Forestillingsinfo

LEX - Larvik Experimental Music Festival


LEX er en innendørs festival hvor musikken står i fokus. Årets festival vil foregå i Blåboksen. Dette er kanskje et av Norges fineste rom for å oppleve musikk. Bookingen i 2020 bærer preg av Corona situasjonen. Kun norske band men navnene sier sitt – dette kan rett og slett bli sykt bra!


-----------------DOC

Anders Thorbjørnsen spiller trommer og Eivind Hope behersker tagenter. Anders er pensjonert psykolog og Evind arbeidet tidligere i helsetjenesten, derav navnet DOC. Begge er basert i Larvik. Duoen er satt sammen for LEX 2020 og kan bli mer enn helsebringende.NO NO NOW

Bandet ble startet av Andrej Nebb og Jan Walaker i 2018. Siden debuten i Stavern Kunsthall har de spilt bl. a. på Revolver og Hærverk. Hver konsert blir unik og besetningen varierer. Lp´n Bootleg kom i forbindelse Walaker´s utstilling Punk & Porcelain i Kunsthall Grenland i januar 2020.DEATHCRUSH  

Denne kritikerroste støyrock-trioens referanser og kombinasjoner, er like brede som fanbasen, og artistene de settes sammen med. Euro Dance møter Grunge, No Wave krysset med Svart Metall, Støy og HipHop- uansett er det uhemmet, primalt, og overraskende catchy og dansbart.


«Som å bli beskutt av en pastellfarget paintball-mitraljøse eller at noen har installert et flipperspill inni hjernebarken din, det rommer eurodance, no wave, 90-talls-støyrock à la Amphetamine Reptile Records, britisk ravemusikk, fersk K-pop og dissonant black metal, i en underlig tiltrekkende og frisk salat Oslotrioen er temmelig alene om å mikse sammen.»

Audun Vinger, DAGENS NÆRINGSLIV
NEXT LIFE

Next Life er et progressivt, elektronisk- og rockebasert band ledet av gitarist og komponist Hai Nguyen Dinh. Med seg har han Tormod Christensen på bass og Anders Hangård på trommer. Det hele startet i Tønsberg i 1999. I løpet av sine lange fartstid har de spilt en rekke konserter og gitt ut div. musikk. Deres andre album, The Lost Age, mottok blant annet terningkast 5 i Dagbladet, Dagsavisen, Plan B og Tønsbergs Blad.

 

Dj Dust

Dj Dust aka Jan Tørresen er en dj-veteran i ordets rette forstand. Helt siden 80 tallet har han spilt på de beste og fleste klubbene i Oslo. Mest kjent er han som resident dj på legendariske Head On og sitt radioprogram «Dj Dust» på P3. I dag er han å høre på utesteder i Oslo som Himkok, Håndslag og Kulturhuset.