Tix.no

Forestillingsinfo
Frøydis inviterer til Sommerlyd i Lunden; denne gang blir det Sommersoul med Knut Anders Sørum, Lewi Bergrud, Trond Lien og Frøydis Grorud. 


Tre knakende kjekke karer, alle med sterk musikalsk signatur og et brennende ønske om å formidle rå og ekte musikalsk øyeblikk tar turen til Skien denne sommeren.
Den fabelaktige multimusikeren Lewi bor faktisk i Grenland og det er stas å kunne kalle ham lokal. Han er en usedvanlig varm og kreativ artist. Knut Anders er hele Norges soulkonge og har sunget seg inn i i hjertene på de fleste av oss igjennom tv-sendinger og på plate. Og Trond Lien er pianisten i særklasse som hver fredag i hele 20 år har gledet folk i de tusen hjem med gullforgylt fredagsunderholdning! Når disse karene møtes i musikalsk utfoldelse kan vi regne med at himmelen kommer til å løfte seg noen hakk!

Knut Anders Sørum er kjent for sin store stemme, sitt varme vesen og sine underfundige låter i sjangeren soul på totendialekt.
Han har en lang karriere som strekker seg helt tilbake til 90-tallet, via rockeband, Grand Prix (2004) og som vokalisten i "Skal vi danse" på TV2. Men det de fleste kjenner han best fra er kanskje da han høsten 2016 gikk helt til topps i NRKs «Stjernekamp» og sørget for at folk hjemme i stuene satt tacoen i halsen da den småskjeggete totningen med soul i røsten klemte til i Puccinis "Nessum Dorma". Knut Anders har flere plateutgivelser bak seg, til jubel fra kritikerene som har trillet både femmere og sekseren på terningen.

Lewi Bergrud er låtskriver og vokalist, gitarist, pianist og bassist. Eller forresten, la oss heller si det slik: Lewi er en musikalsk formidler av rang!
Det glade bedehusmiljøet ble et uvurderlig utgangspunkt for en karriere i musikk- og formidlingsbransjen. Lewi ble snart en ettertraktet musiker og artist, og har de senere årene jobbet med artister som Chris Medina, Inger Lise Rypdal, Kurt Nilsen, Narum og Knut Anders Sørum. Lewi er dessuten fast inventar i turnékonseptet Blåtoner, hvor han har stått på scenen med Nora Jabri, Maria Solheim, Ole Børud, Ingrid Olava og Elvira Nikolaisen. Han er også et stort trekkplaster i landets største sommershow «Urbane Totninger».

Trond Lien er kapellmesteren med det gode smilet som de fleste kjenner fra husbandet i Beat for Beat i hele 20 år hvor han fredag etter fredag har ledet sine medmusikere stødig i gjennom alle tenkelige musikalske sjangere i spontan lek med en rekke av Norges fineste artister.
Trond har en lang fartstid som heltidsmusiker og har vært fast pianist med alt fra Sissel Kyrkjebø til Oslo Gospel Choir. Han har i tillegg være musikalsk leder og arrangør på tv-sendinger som Momarkedet, Rondo og Nobelkonserten.
Trond er en sjeldent flott og lydhør musiker som får solister til å skinne og bandet til å groove.


Billettpris: kr 350


Arrangementet vil foregå utendørs.

Ved nedbør kan arrangementet bli flyttet inn.

Ta gjerne med eget teppe.

Sammen tar vi ansvar – se Ibsenhusets smittevern.