Tix.no

  • 15. aug - Kl. 19.00
Billettpris:kr 300 - 350
Forestillingsinfo

«Æljen drar til byen»: Æljen fra Ælj i solnedgang-festivalen beveger seg utombygds denne lørdagen. Helt fra Skiens vakre vestvendte lavlandsbygd, Solum, trasker han ned asfalten ved Moflatakrøsset og videre helt inn til Ibsenhuset. Med seg på lasset har han artister som tidligere har spilt på festivalen. Med Anne Gravir Klykken, Jon Solberg, Kenneth Ekornes og Frøydis Grorud. 

Anne Gravir Klykken er sanger og æljeentusiast fra Solum. Hun har en forkjærlighet for norsk musikk og for stiltrekk knyttet til tradisjonell musikk i fylket vårt. Anne var heldig å få synge litt sammen med Jon på hans siste plateutgivelse, og gleder seg til å utøve musikk sammen med kveldens artister som er håndplukket fra øverste hylle. Anne har også, via bandet Vintermåne, spilt sammen med Kenneth og Frøydis i mange år.


Jon Solberg er sanger, multiinstrumentalist og låtsmed fra Bø i Telemark. Jon er kanskje aller mest kjent som frontfigur og låtskriver i bandet Ni Liv, men står også fjellstøtt som soloartist. Han har hatt over 15 låter på NRK P1s nasjonale spillelister og har gitt ut to soloplater, «Svarteper»og «Så lenge toget fløyter». På sin velklingende Bø-dialekt, skriver Jon sanger som gjør hodet litt klokere og hjertet litt varmere.


Kenneth Ekornes er en fargerik, fantasifull og kreativ multitrommis som denne kvelden har med seg smakebiter fra sitt soloshow «Kenneth i hundre».
Med sin allsidige kompetanse, er han attraktiv innen flere sjangere og i en rekke bandkonstellasjoner. Han spiller også fast med gruppa Brazz Brothers. Kenneth er kjent for sitt personlige uttrykk innenfor fleretnisk musikk og utstrakt bruk av elektronikk.


Billettpris: kr 350

Arrangementet vil foregå utendørs.

Ved nedbør kan arrangementet bli flyttet inn.

Ta gjerne med eget teppe.

Sammen tar vi ansvar – se Ibsenhusets smittevern.