Tix.no

Forestillingsinfo

Det blir et kjærkomment gjensyn med «Meg og Kammeraten Min» – og denne gang har de med seg eget band! Dette er moro som passer for nysgjerrige barn og voksne.
Meg og Kammeraten min er tilbake! Denne gang med blåsere fra Skien videregående skole og Vestfold ungdomsstrykeorkester under ledelse av David Foster Pilkington!

Meg og Kammeraten har også med seg Oslo-Filharmoniens perkusjonist, Heming Valebjørg fra Tinn Austbygd, keyboardist Megan Kovacs (Bow To Each Other & Susanne Sundfør) og bassisten Ola Høyer (Cortex/Moon Relay).

Dette sjeldne superorkesteret framfører helt ferske sanger fra den nye plata Sjeldne skjell, albumet med sanger om vann og alle som bor i sjø og hav!
Hør for eksempel om stokkmauren som ble skylt til havs på en malerkost, om vannløpere som løper, om bobler og fiskestimer og om når jakka blir våt som et dusjforheng!
Morgenbladet nylig: «En glitrende pop-plate for både store og små, uten ett eneste dødpunkt.»

Nysgjerrige barn og voksne kan nok en gang glede seg over nye doser fine, absurde, tankevekkende, morsomme og underfundige sanger fra en duo som ytterligere befester sin posisjon som vår tids Knutsen og Ludvigsen.

Meg og Kammeraten min kombinerer pop-teft, leken humor og reflektert alvor med sin musikalitet, inkluderende væremåte og avvæpnende sjarm. Meg og Kammeraten min er Martin Hagfors (Meg) og Erik Johannessen (Kammeraten). Martin er kjent som en av landets mest respekterte låtskrivere, Erik som trombonist, arrangør og multi-instrumentalist fra blant andre Jaga Jazzist.

Velkommen til en av høstens store konsertopplevelser for store, små og midt imellom!

Foto: Marthe Amanda Vannebo

Billettpris:
Ordinær kr 70