Tix.no

Forestillingsinfo

Kjære publikum. Riksteatret beklager at forestillingen nå er avlyst.

Med de gjeldende smittevernreglene vil det ikke være mulig å gjennomføre forestillingen på en forsvarlig måte, hverken kunstnerisk eller smittevernmessig. Riksteatret ser frem til å ta opp igjen turneen og vise forestillingen til publikum i Sandnes, når samfunnet igjen er mer normalisert. Hvis dine billetter er betalt via nett, blir beløpet tilbakeført til din konto så snart som mulig. Gebyr refunderes ikke.
Er billettene kjøpt i billettluken, ta kontakt via e-post: adm@sandnes-kulturhus.no

Astrid Lindgrens eventyrlige klassiker

Mio, min Mio er historien om den foreldreløse gutten som blir prins Mio. En storslått og vakker fortelling om savn og ensomhet, vennskap og ondskap og det sterke båndet mellom barn og foreldre.

Bo Vilhelm Olson bor hos fosterforeldre som mener det var en ulykke å få ham i hus. En dag han sitter alene på en benk skjer det noe merkelig. Han blir ført til i Landet i det Fjerne. Der venter hans far Kongen, som har lengtet etter ham siden han ble født.

Denne vakre forestillingen i Hilde Brinchmanns regi ble kåret til "Årets beste barneforestilling", Heddaprisen 2019. Med Riksteatret får barn og voksne over hele landet oppleve teatereventyret der de selv bor.

Aldersgrense: 6 år. Begrenset antall plasser, så vær tidlig ute med å sikre deg billett.

VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE SMITTEVERNTILTAK:
Publikum sitter i et amfi på scenen i stor sal. Amfiet er delvis sperret og er satt opp i et sjakkmønster for å ta hensyn til smittevern. Hver salgbar rute består av 3 plasser som kun kan selges til 1 husstand/kohort. Det vil ikke være mulig å kjøpe enkeltbilletter, men minimum 2 og maks 3 billetter. Er man en familie på 4 eller flere, må man kjøpe billetter i to eller flere transaksjoner. Det er samme pris for voksne og barn på våre barneforestillinger – og det er plass til maks 2 voksne i en transaksjon.

--

"En fantastisk opplevelse"
Romsdals Budstikke (6)

"Magiske, mytiske Mio"
Sunnmørsposten (5)

"Det er ikke få voksne som har kommet hulkende ut fra denne sterke barneforestillingen."
Hedda-juryens begrunnelse

--

På scenen
Maja Evenshaug Christiansen, Iver Innset og Dagfinn Tutturen

Team
Regissør: Hilde Brinchmann, Scenograf: Paul Sebastian Garbers, Kostymedesigner: Helena Andersson, Lysdesigner: Jonas P A Fuglseth, Lyddesigner, Komponist: Eirik Myhr og Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen

Av Astrid Lindgren. I Hilde Brinchmanns dramatisering

Forlag: Nordiska A.p.S - København

Forestillingslengde: 1 time 10 minutter (ingen pause).

Premiere: Oslo / Nydalen 17. okt 2020

Turnépremiere: Vadsø 21. okt 2020

Produsert av Teatret Vårt i samarbeid med Nordland Teater. Produsert for turné av Riksteatret.