Tix.no

Forestillingsinfo

Riksteatret presenterer: PUST 

Av Duncan Macmillan.
Oversatt av Michael Evans
Musikk Ingrid Olava

En moderne kjærlighetshistorie.
De står i køen på Ikea. Et barn? spør han plutselig. Skal vi starte en familie? Hun blir overrumplet. Må ut. Jeg trenger et øyeblikk, sier hun.
I en serie lynraske scener fortelles en moderne kjærlighetshistorie. Vi er med gjennom en samtale som varer livet ut. Det handler om de små og store valgene vi gjør i livene våre. Replikkene går som ping-pong. Den britiske dramatikeren Duncan Macmillan har selv beskrevet stykket som en blanding av stand up, en dans og en brytekamp. Det er som å tyvlytte til en privat samtale. Det er morsomt og gripende. Lett å kjenne seg igjen i. Selv når verden står på hodet og kloden ikke er til å kjenne igjen.
"Pust" settes opp over hele verden, nå sist i London og på Broadway i New York med hovedrolleparet fra The Crown sesong 1-2. I Riksteatrets versjon møter du de to unge og lovende skuespillerne, Kamilla Grønli Hartvig og Axel Bøyum. Mange vil kjenne Axel fra TV-seriene Heksejakt, Heimebane og Øyevitne. Kamilla er snart aktuell i en ny serie på HBO Nordic. Ingrid Olava står for musikken og regien er ved Marie Blokhus.
På scenen
Axel Bøyum og Kamilla Grønli Hartvig

Team
Regissør: Marie Blokhus,
Komponist: Ingrid Olava
Kostymedesigner, Scenograf: Katja Ebbel Frederiksen
Lysdesigner: Oscar Udbye
Lyddesigner: Nils Wingerei
Produsent: Rebecca Mathisen

Forlag: Teaterforlaget Colombine

Forestillingslengde: 1 time 30 minutter (ingen pause).
Premiere: Oslo / Nydalen 16. september 2020 – turnépremiere Kristiansand, Kilden teater og konserthus. 

Smittevernregler i våre saler
Har du vært i kontakt med smittede, er i karantene, føler deg syk eller har symptomer på sykdom, er det viktig at du holder deg hjemme. Ta kontakt med billettluken på billett@kilden.com for å endre eller få refundert dine billetter.
For å ivareta smittevernreglene i salene, selges to og to seter ved siden av hverandre. De neste to setene er blokkert. Blokkeringen er gjort i et sikk-sakk-mønster slik at man ikke sitter rett bak noen.
Dersom du skal sitte ved siden av en annen person må den andre være fra samme husstand eller tilsvarende nær kontakt.

Teater- og operasalen: 200 av 660 seter benyttes