Tix.no

Forestillingsinfo

ARENDAL KULTURHUS FEIRER 15 ÅR!

Tradisjonen tro, det er igjen en glede å ønske velkommen til Den Store Høstkonserten; konserten der flere av de lokale artistene, vi har så mange av i distriktet, vises frem, og som vi ønsker å se igjen og igjen.
Til årets konsert er det samlet et spennende knippe artister, som sammen med Arendal Byorkester og Høstbandet skal sørge for både ståpels og god-følelse i Arendal Kulturhus!

Elin Børud, vår egen soul/gospel-dronning er et fyrverkeri av en sanger som har drevet med musikk hele sitt liv, og turnert i over 20 år. Elin er oppvokst på Hisøy, har vært med på egne og andres produksjoner og arbeider nå ved Birkenlund skole i Arendal.

Torstein Sødal har vært med i utallige TV-sendinger, bl.a. «Allsang på grensen» og «Beat for Beat». I 2008 deltok han i Melodi Grand Prix med sangen «Eastern Wind». Torstein er samfunnsengasjert, og i 2003 startet han prosjektet «Another Smiling Face» i Moldova, hvor han i samarbeid med TV-produsent Åsmund Brøvig satte fokus på landets funksjons-hemmede barn. Han turnerer nå land og strand sammen med sin kone Maria Aredondo.

Regine Skeid Venås er årets unge talent. Hun er 15 år gammel, bor i Kilsund og går i 10. klasse på Stuenes skole. Regine har sunget siden hun var en liten jente og begynte i barnekoret Flosbagos da hun var fem år gammel. Siden da har hun hatt flere sangoppdrag. Hun synes det er utrolig gøy å bli spurt om å være med på et så stort arrangement som dette og gleder seg! Regine har en stemme man bare kan glede seg til å høre!

Arendal Byorkester under ledelse av Britt Hilde Våge.

Konferansier: Stephan A. Hergel

Høstbandet: Leif Rino Muller – piano, Kristian Vågsnes – bass, Harald Nyland – trommer, Odd Bjørn Jensen – trompet, Johannes Groth – gitar