Tix.no

Forestillingsinfo

Kjære publikum, grunnet smittesituasjonen og gjeldene smittevernføringer er forestillingen til Riksteatret "Høna, egget og reven" dessverre avlyst. Kjøpte billetter (minus billettavgift) vil bli automatisk refundert til bankkortet du benyttet ved kjøp. Ble billetten kjøpt ved bruk av gavekort eller over disk, trenger vi fullstendig navn, ordrenummer og kontonummer som pengene skal tilbakeføres. Send denne informasjonen til post@askimkulturhus.no

Vi ser alle frem mot en lysere tid med en helt normal hverdag - alt godt!


Det er ikke så gøy å være Høna når Egget hennes plutselig blir borte. Særlig ikke når hun finner en rev i reiret der Egget lå.

Riksteatret byr på en nyklekket teaterforestilling for de minste. Her møter du Høna, en søt, selvopptatt og smånervøs eggemor. Og Reven, en smart og sosial type. Sammen legger de av sted på jakt etter det bortkomne Egget. Det blir en spennende og verdensomspennende reise.

Underveis møter de mange forunderlige eggsperter: en struttende og streng strutsemor, en pertentlig og plettfri pingvinfar, en hær hodeløse lus og en kappende, kuttende krokodille-kokke. Høna prøveruger mange egg, men ingen av dem føles helt riktig.

Høna, egget og reven er en morsom forestilling om vennskap, tilhørighet og motgang, og om barn som blir annerledes enn foreldrene hadde forventet. En hyllest til det uperfekte livet!

For barn fra 4 år og alle voksne.

På scenen
Henrik Bjelland, Eirin Schou Fævelen, Ragnhild Gravem og Hans Norman Røine

Team
Regissør: Gunnar Eiriksson, Kostymedesigner, Scenograf: Kathrine Tolo, Scenograf, Videodesigner: Torbjørn Ljunggren, Scenograf, Lysdesigner: Elisabeth Kjeldahl Nilsson, Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen og Dramatiker: Nelly Winterhalder

Av Nelly Winterhalder

Forestillingslengde: 1 time (ingen pause).

Premiere: Oslo / Nydalen 25. feb 2021

Produsert av Riksteatret

Askim kulturhus - Smitteverntiltak