Tix.no

Forestillingsinfo

Stavanger Symfoniorkester inviterer til en stor konsert 27. april med en ettertraktet svensk visesanger og kjente lokale artister.

Sammen med Jack Vreeswijk, Ryfylke Visegruppe og Kjell Haave og hans musikere, byr SSO på et variert program av klassisk musikk og viser. Vår egen klarinettist, Håkon Vestly, er kveldens konferansier.

Konserten er til minne om orkesterets personalsjef, Arve Rosell. Arve kom fra Sverige til Stavanger Symfoniorkester i 1973 og ble værende resten av livet. I over 30 år var han oboist i orkesteret før han fikk stillingen som personalsjef i administrasjonen. Hans innsats for SSO, som musiker, som personalsjef og en meget respektert og omsorgsfull kollega gjennom 44 år, kan vanskelig overvurderes. En konsert i Fartein Valen til minne om Arve er også naturlig, da han som en meget dyktig strateg og debattant med et bredt kontaktnett, ble en helt sentral pådriver i arbeidet med realiseringen av det nye konserthuset.

Vi håper mange vil glede seg over denne konserten, som er helt i Arves ånd, og som vil bidra til å styrke kreftforskningen i Norge.

Det vil være minimum KR 160,- per solgte billett som går direkte til Kreftforeningen. Dersom det blir flere enn 300 solgte billetter vil det overføres et større beløp til Kreftforeningen. Pengene er øremerket forskning.