Tix.no

Forestillingsinfo

Denne konserten er dessverre kansellert grunnet forbudet mot arrangementer til og med 21. januar. Alle kjøpte billetter blir refundert. Utvidet informasjon er sendt til billettkjøpere, dersom du har ytterligere spørsmål, ta kontakt på post@sentralen

----

Radar Booking presenterer: Cockroach Clan

Cockroach Clan er et av Norges lengst eksisterende punkrock-band. De hadde sitt utspring på 90-tallets sjølrådige Lillehammer-scene, et miljø hvor storbyenes sjangerkontroll aldri fikk bryte gjennom barrikadene. De ga ut tre skiver på Progress Records, var med på en haug av samleskiver, i tillegg til å bidra på de gromme hyllestskivene til Jokke, Backstreet Girls og Knutsen & Ludvigsen. Siden den gang har bandet forblitt en salig smørje av vittige melodier, street-punk med en twist, ståltupp med humor, snaue øyeblikk av jungle pop pælma i ei kjøttkvern, og tidvis et grettent trappetroll fanga i Eschers «Relativity». Bedre illustrert: Hør på låtene og bli dritglad og kjempesinna på en gang! En forbausende herlig blanding av primitive naturdrifter Cockroach Clan smitter alle med når de spiller live. 

I fjor ga de ut sin første fulle plate på 22 år. Dette blir RÅTT!

Obs! Salen er delt inn i 3 seksjoner av hensyn til smittevern; enkelt-seter, par-seter og tre-seter. Dersom du velger par/tre-seter til deg og ditt følge, fordrer det at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon som utelukker krav om 1 meter avstand mellom dere.

Dørene åpner en halvtime før konsertstart.

18års aldersgrense, send mail til post@sentralen.no for spørsmål om vergeordningen!

Velkommen til konsert på Sentralen 13. januar!