Tix.no

Forestillingsinfo

I år er det 250 år siden Ludwig van Beethoven ble født, og Porsgrunn kulturskole presenterer i denne konserten en fin inngang til både Beethoven-kjenner og dere som ønsker å vite mer om Beethoven!

I løpet av vel 70 minutter får du høre flere av Beethovens mest berømte verk spilt både av lærere og elever fra Kulturskolen, alt ledet av Kulturskolens egen rektor, Morten Hagevik.

Mange har møtt Morten i entusiastisk ledelse av åpningen av nye Østre Porsgrunn kirke og korps- og kulturskolekonserter i Ælvespeilet. Denne gangen har han med seg tre musikere fra Kulturskolen, og de skal sammen fortelle på en helt ny måte om Ludwig van Beethoven, den store komponisten som begynte å miste hørselen allerede da han var 23 år. Hvordan i all verden fikk han til å komponere? Hørte han noe i det hele tatt? Og hva er det egentlig vi hører når vi lytter på musikk?

Morten har med seg tre strålende musikere i markeringen av 250-års jubileet siden Beethoven ble født: Elena Pargavelova på piano, Ruth Knight på fløyte og Agnes Maria Myrbakk på trompet.

Beethoven vil også bli tolket av dyktige kulturskoleelever.