Tix.no

Forestillingsinfo

Få norske artister er så sterkt forbundet med julen som Sissel Kyrkjebø. I tillegg til den fantastiske stemmen har Sissel en unik sceneutstråling som gjør at hun samler fulle hus, år etter år.

Denne kombinasjonen av stemmeprakt og formidlerevne har gjort Sissel til en svært ettertraktet artist over store deler av verden.

Sammen med Placido Domingo og José Carreras ble Sissel invitert til å opptre under den aller første julekonserten i Moskva etter Sovjetunionens fall. Og jul har det blitt mye av for Sissel, både som plate – og konsertartist. Over 1 million har sett julekonsertene hennes bare i Norden, en rekord det blir vanskelig å slå.

«Ingen ekte jul uten Sissel.»
 - Bergens Tidende 5/6

«Sissel er som nasjonalskatt å regne – fra olympiske hymner til klassiske fjordeposer og Warren G. Alle stemmegaflers våte drøm.»
- 5/6 Avisa Nordland

Sissel turnerer med et stjernelag av musikere og sangere fra USA, England og Norge. Sammen vil de by på en konsert som spenner fra klassiske julesanger til soul –og gospel perler, sanger som får julestemningen til å senke seg over publikum Norden rundt.

Varighet: ca. 1 time og 30 minutter.
Arrangør: Stageway