Tix.no

Forestillingsinfo

Velkommen til Teaterlørdag UNG på Sentralen!

Vi møter hunden som har en storm i hodet, en fryktelig vind blåser tankene bort. Den har bare lyst til å bite og slå, ?bite og klore og glefse og lugge og rive i filler og rive stykker og ødelegge alt alt alt.

“Alle har en liten dør bak øret” er en teaterserie i 8 episoder for barn fra 2 år.

Utgangspunktet for forestillingene er nyere norsk poesi, dikt og tekster hentet fra ulike bøker og samlinger utgitt etter år 2000. Annlaug Børsheim har satt musikk til flere av diktene, og sammen med skuespiller Vibeke Flesland Havre, scenograf Mari Watn og lysdesigner Silje Grimstad har de laget et poetisk univers for barn i alle aldre.

På Teaterlørdag UNG vil du få se episoden «Storm i hodet»

Manus og idé: Annlaug Børsheim og Vibeke Flesland Havre

Musikk: Annlaug Børsheim

Tekstar: Per Olav Kaldestad, Gro Dahle, Christian Løchstøer, Ruth Lillegraven, Synne Lea og Svein Nyhus
Scenograf: Mari Watn

Lysdesigner: Silje Grimstad
Produsent: VFH Produksjoner
Co-produsent: Cornerteateret i Bergen

Teaterlørdag UNG byr de minste på scenekunst av høy kunstnerisk kvalitet én lørdag i måneden på Sentralen. Produsert av Assitej Norge i samarbeid med Sentralen UNG og støttet av Oslo kommune.

Forestillingen spilles i Gymsalenpå Sentralen og passer til barn fra 2år og oppover. Det koster det samme for voksen, som for barn.

Obs! Dersom du bestiller 2 eller flere billetter blir du og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon. Vil man sitte med avstand, må man kjøpe billettene separat.

Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjonen lagres i inntil 10 dager etter avholdt arrangement. Din informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

VELKOMMEN!