Tix.no

Avlyst
Billettpris:kr 360
Forestillingsinfo

Göran Fristorp regnes som en av de fremste forvalterne av den svenske visearven som vi alle er så glad i. Han har siden 1970-tallet vært regnet som en av Skandinavias ledende singer-songwritere, og har gjort seg bemerket både innenfor visetradisjonen og som jazzmusiker. Han er kjent for sitt eminente gitarspill, flotte røst og enorme allsidighet, og evnen til å fange publikum fra første tone. I 2020 kunne den populære svenske artisten se tilbake på hele 50 år som artist.


Med 26 albumutgivelser har Göran Fristorp en omfattende diskografi. Den rommer titler som «Egna låtar» (1974), «Musik från Norge» (1984), «Pie Jesu» (2003) og «Göran Fristorp sjunger og spelar Taube» (1990), samt 2013-utgivelsen sammen med KORK, «Klassisk Fristorp». Han har spilt flere tusentalls konserter og samarbeidet med profiler som Herborg Kråkevik, Helen Sjöholm, Arild Andersen, Putte Wickman, Arne Domnérus, Marian Aas Hansen og Karoline Krüger, og har blitt et godt etablert musikknavn både i Norge og Sverige.


Göran Fristorp har turnert Norge rundt med Sven-Bertil Taube, som er mest kjent for å representere musikken til faren og legenden Evert Taube. Sammen utgjør de to av de fremste forvalterne av den svenske visearven. Gjennom Taubes personlige tolkninger av sin fars materiale og Fristorps gitarvirtuositet og intensitet, skaper de visemagi.

Billettpris:
Ordinær: 360