Tix.no

Forestillingsinfo

NB! Kun bosatte i Færder kommune kan kjøpe billett. På grunn av dagens restriksjoner er det ikke lov med arrangement som samler folk fra flere kommuner. Forestillingen vil gå som planlagt, men kun for innbyggere i Færder kommune, alle andre som har kjøpt billett vil få den refundert automatisk. Vi er lei oss for at det er blitt slik, men må forholde oss til regjeringens retningslinjer. Dette gjelder foreløpig for arrangementer frem til 17. mai. Les mer her.

**************************

Bjarte Hjelmeland og Henrik Mestad har vært bestevenner i 35 år. De møttes da de startet i samme klasse på Teaterhøgskolen. I denne forestillingen tar de publikum med inn i teaterverdenen, både på og bak scenen.

De viser hvordan de jobber med ulike roller og teaterstykker, og forteller historier fra kulissene på de største teatrene i landet. Henrik og Bjarte kommer også til å briljere med høydepunkter fra egne karrierer og er innom både Jeppe på Bjerget og Peer Gynt, og publikum vil oppleve en forestilling som er morsom, musikalsk, nær og sterk.

Aftenpostens anmelder Mona Levin ga forestillingen terningkast 5 og brukte ord som “ velformet, voksent og fint” og “får hjertet til å riste”.