Tix.no

Forestillingsinfo

Freddy Kalas inviterer til Jul med Kalas!

Som vi alle vet har 2020 vært et utfordrende år på mange måter. Det er derfor ekstra stas at Freddy Kalas inviterer til sin årlige julekonsert «Jul med Kalas»! Sammen med sin trofaste DJ ønsker han å spre julestemning med noen av hans absolutt favoritt-julelåter, i tillegg til sine egne låter (det ryktes også om at det er noen overraskelser på lur). I år tar han turen til Stavanger konserthus, og garanterer allsang, (sittende) dans, og en upåklagelig jovial stemning som alltid!

«Selv om vi står ovenfor en vanskelig tid håper jeg at du og dine nærmeste vil ta dere tid til en julefeiring med meg i Stavanger Konserthus, søndag 6. desember! - Stor julehilsen fra Santa Kalas»

Velkommen!

FREDDY KALAS
Fredrik Auke, bedre kjent som Freddy Kalas, har de siste årene tatt Norge med storm med sine ekstremt fengende og populære allsanglåter. Den selverklærte «Sjefen for Fest» har en visjon om å spre glede gjennom sin musikk. Han har toppet salgslistene i Norge flere ganger, spilt på VG-lista, Spellemann, Allsang På Grensen, vært nominert med «årets låt» hos Spellemann (2016) m.m. Freddy Kalas har rundet 265 millioner streams (!) på Spotify og fortsetter å være en av landets mest attraktive sceneartister. I 2018 var Freddy aktuell med NRK’s vennskapskampanje «BlimE» der han stod i spissen med årets låt. Et godt budskap kombinert med feelgood musikk fikk barn til å danse BlimE-dansen landet rundt, noe som ble poengtert da flere tusen møtte opp for å danse på en gratiskonsert med Freddy i Lillestrøm 2. september. De positive budskapene i låtene appellerer til både ung og gammel, som gjorde at han trakk fulle hus på et bredt spekter av festivaler og arrangementer i fjor. Med seg hadde han sitt splitter nye sceneshow bestående av fullt band og de nye låtene «Vacation» og «Få Meg På». Sistnevnte understrek nok en gang Freddy sin evne til å spre glede og positivitet gjennom lekne melodier og rytmer.

VARIGHET
ca. 2 timer, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser. Det er ikke servering inne i salen, men hovedbaren i foajéen er åpen før konsertstart.

Det skal være trygt å gå på konsert
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å gå på konsert, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg i Covid-19 forskriften. Vi har innført alle nødvendige smittebegrensende tiltak, og ber alle våre gjester holde avstand og ellers følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Antall publikumsplasser er pt. begrenset til 200. Vi har god plass og overholder avstandsreglene Covid-19 forskriftene krever. Vi ber også alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Eventi AS