Tix.no

  • 19. sep - kl. 15.00
  • 19. sep - kl. 19.00
Billettpris:kr 575 - 725
Forestillingsinfo

Gled deg til Svanesjøen høsten 2021! St Petersburg Ballet Theatre tar med seg sine dansestjerner i en trollbindende produksjon av Svanesjøen.

Svanesjøen med Pyotr Ilyich Tchaikovsky's udødelige musikk ble først iscenesatt i St. Petersburg i 1895, og er en av de mest populære ballettproduksjonene i verden. Med sin enestående «ballet blanc», den spektakulære og dramatiske selskapsdansscenen, nydelig musikk og dypt rørende historie, er dette balletten som rager over alle andre.

Svanesjøen forteller historien om den unge prinsen Siegfried som blir dypt forelsket i Svaneprinsessen Odette, en ung kvinne som ble forvandlet til en hvit svane av den onde trollmannen Rothbart. Dette er fortellingen om ekte kjærlighet som erobrer alt.

OM ST PETERSBURG BALLET THEATRE
Grunnlagt i 1994, er St Petersburg Ballet Theatre kjent både for sine vakre Vaganova-trente dansere, men også for sine fantastiske full-lengde produksjoner. Kompaniet turnerer internasjonalt med klassiske mesterverk fra sitt repertoar, inkludert Giselle, Don Quixote, La Bayadere, Romeo og Juliette, Nøtteknekkeren og Tornerose, og er så etterspurt at de fremfører over 200 forestillinger hvert år.

Ballettforestillingen med det verdensberømte St Petersburg Ballet Theatre-ensemblet vil garantert bli et minne for livet. Dette vil du ikke gå glipp av!

NB: Forestillingen er uten «live» orkester, og danses til forhåndsinnspilt musikk.

VARIGHET
2 timer og 45 minutter, inkludert pauser.

ARRANGØR
St Petersburg Ballet Theatre (SPBT)