Tix.no

Sentralen

Forestillingsinfo

Vekommen til Gjensynsglede-konsert for Oslo guttekorfestival!

Dette er en konsert av og med barna fra Oslo guttekorfestival 2020. Barna framfører kjente melodier fra festivalens publikumskonsert i februar, men også nye låter til glede for publikum. Moddi er med, Marius Samuelsen er med og dansken fra «Klovner i kamp» er special guest i en spektakulær familiekonsert.

På Oslo guttekorfestival kan du høre musikk framført av et superkor av gutter fra hele Oslo, støttet av profesjonelle musikere. Det blir musikk av Mozart, Moddi, Marius Samuelsen, Radiohead, Klovner i kamp, Karpe, Benjamin Britten og mer.

Følg facebook-eventet her!

Konserten arrangeres i samarbeid med Ung i kor Oslo med støtte fra Oslo kommune og Sparebankstiftelsen DNB.

Obs! Salen er delt inn i 3 seksjoner av hensyn til smittevern; enkelt-seter, par-seter og tre-seter. Dersom du velger par/tre-seter til deg og ditt følge, fordrer det at dere er fra samme husstand eller er av nær relasjon som utelukker krav om 1 meter avstand mellom dere.

Makskapasitet for denne forestilling er 100. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjonen lagres i inntil 10 dager etter avholdt arrangement. Din informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Velkommen til konsert på Sentralen!