Tix.no

Stavanger konserthus

Forestillingsinfo

Anna von Hausswolff er tilbake i Stavanger konserthus!
Support: Laura Marie Rueslåtten / Magnus Bugge

Fra orgelkrakken styrer Anna von Hausswolff sitt fem-manns band i en lydverden som du ikke har hørt maken til. Hvis du da ikke var på konserten hennes her i huset i 2016 - da vet du at du har en mektig opplevelse i vente.

Hennes fantastiske univers er beskrevet som «et krysningspunkt hvor Swans møter PJ Harvey, eller Susanne Sundfør som har røsket med seg Ulver som backingband.»

I anmeldelsen av hennes nyeste album «Dead Magic» omtaler The Guardian henne som et «overnaturlig talent». «Tar oss til mørke steder, men tilbyr også veier ut av mørket», sier andre.

Support:
Laura Marie Rueslåtten er en spennende kunstnerpersonlighet som går sine egne veier. Til daglig overrisler hun Oslo by med toner fra tårnets klokkespill. Hun lager også elektronisk musikk. I kveld er det orgel og klokker – sammen med elektroniske lydlandskaper av Magnus Bugge, aktiv i duoen Bilayer og scenekunstkompaniet Verdensteatret.

At dette er en ORGELNATT, betyr at alt kan skje. For eksempel, en vertikal tangentinstallasjon i foajeen. og en DJ-seanse til slutt. Uansett en kveld du ikke skal gå glipp av! Den kommer aldri tilbake.

Cirka-tider:
20:30: Rueslåtten/Bugge
21:30: Hausswolff
23:00: DJ N/A

Arrangør: Stavanger konserthus