Tix.no

Event info

Gode nyheter! 

Christiania Sparebank har funnet en gigantisk diamant i hvelvet sitt som skal være verdt flere millioner kroner. Banken har besluttet at diamanten skal stilles ut i parken, slik at alle kan få se hvor vakker den er. Billie Brutto, banksjefens assistent, har fått æren av å invitere alle til en storslått avduking, og hun lover at ingenting rart eller kriminelt skal skje. Lenge går det som Billie har tenkt, men plutselig skjer det noe helt uventet. Heldigvis står mesterdetektiven Banksy parat til å løse saken... 

"Dagen ingenting rart eller kriminelt skjedde i banken" er en koronavennlig vandreforestilling som foregår utendørs. Publikum møter opp utenfor hovedinngangen til Sentralen og blir med på å løse et ekte kriminalmysterium. 

Husk å kle dere etter været. Vel møtt! 

Medvirkende:
Manus og idé: Didrik Hagberg og Vilde Johannessen
Gåteekspert, plakat, video og design: Thomas Gallagher

Skuespillere:
Banksy Two-Blade McRock: Didrik Hagberg
Billie Brutto: Ingeborg Larsen  

Produsert av:
Feil Teater og Sentralen UNG

Passer best for barn fra 5 år og oppover.

Velkommen til vandreteater utendørs! 


Obs! Både voksne og barn må ha egen billett.
Vær oppmerksom på hvilken dato og tid du velger i kjøpsprosessen.

Dette arrangementet har begrenset med plass! Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.