Tix.no

  • Sep 29th 19:30
Ticket price:kr 315
Event info

Det er aldri kjedelig rundt Alex Rosèn og høsten 2021 braker det løs med miniturnè på Sør-Vestlandet hvor 4 byer skal besøkes på 4 dager. Forestillingen består av historier fra Alex sitt innholdsrike liv i kombinasjon med musikalske perler akkompagnert av sine eminente musikere.

Gjennom en 75 minutters forestilling får man møte entertaineren, komikeren, artisten, forfatteren og sjømannen Alex Rosèn fortelle om sine store og små opplevelser de siste tiårene. Med sin velkjente latter og gode humør er det duket for Alex sitt første solo show og det blir garantert topp stemning.

Alex er også en habil vokalist og med seg til showet har Alex med sitt egne band, og i kombinasjon med sine eminente musikere vil han krydre forestillingen med låter som garantert setter fyr på showet underveis og sporadisk gjennom de elleville historiene.


Alex er en av Norges fremste entertainere gjennom flere tiår og allerede på starten av 90 tallet gjorde seg bemerket som stuntreporter, ulike programlederjobber og gjorde suksess som vokalist i bandet «Go-Gorilla». Etter dette har han preget den norske underholdningshverdagen i radioprogram som Radio Rock og i TV program som Berserk mot Nordpolen, Norske talenter, Skal vi danse, Stjernekamp, Farmen Kjendis og Alex og Aune.


Arrangør: Topp Arrangement A/S, i samarbeid med Sola kulturhus