Tix.no

Event info

AFRIKA MINI (1-3år) - og (4-6år)

Gjennom lyd, farger, bevegelser og musikk skaper Raymond Sereba en sanselig og fascinerende opplevelse for de helt minste barna. I dette verkstedet vil de minste barna involveres og engasjeres gjennom bevegelse og rytmer. Som en fin avslutning på en reise inn i den afrikanske musikken, får barna også prøve å spille på instrumentene selv.

Raymond Sereba er musiker, danser og forteller. Han er fra Elfenbenskysten, og har vært bosatt i Norge siden 1983. Sereba har turnert for Rikskonsertene siden 1989 med en rekke ulike produksjoner både som soloartist og med ulike grupper og utøvere. For Rikskonsertene har han også vært i Sør-Afrika på den verdensomfattende konferansen ISME og holdt workshop for barn og unge i Palestina. Raymond har bred erfaring som pedagog og har gitt en rekke kurs innen trommer og dans. Blant annet har han jobbet med de aller yngste både gjennom barnehageturneer og i forbindelse med Norsk Kulturråds Klangfugl prosjekt. Raymond har også jobbet som skuespiller og koreograf ved diverse oppsetninger ved bla.a. Nordic Black Theater og han er medlem av bandet Zikalo, som har gitt ut flere CD-er.Raymond har jobbet med Barnas verdensdager en årrekke, og med ulike verksteder og produksjoner.

MERK: Verksteder for de aller minste bør være lokalisert slik at de får litt ro. Rommet bør være intimt så man klarer å skape både nærhet og trygghet. Tenk også sikkerhet når dere planlegger dekor og romoppsett: ingen løse elementer som kan falle ned, ingen varme lyskastere, ingen løse nåler (kun knappenåler) etc.

PRODUSENT: Lene Gravlie: lg@rikskonsertene.no