Tix.no

Event info

OBOS presenterer: Madrugada på Verdens Ende

******************************
U T S O L G T  også BUSSBILLETTER. Se FAQ for tips om alternativ transport.
******************************
SUPPORT: 18.30 - 20.30: Tore Renberg. Polkabjørn & Kleine Heine
Det ligger an til en magisk kveld når Madrugada spiller publikum inn i solnedgangen på Verdens Ende 3. august. Begivenheten inngår i en serie med fire konserter som markerer at OBOS i år er 90 år.

Dette er et band man ikke kommer utenom når historien om norsk rock skal skrives. I ti år befant Madrugada seg kontinuerlig i toppsjiktet av norske band, og hadde også en betydelig karriere utenfor Norge.

Da bandet i fjor annonserte at de tre gjenlevende originalmedlemmene hadde funnet sammen igjen for å spille konserter, solgte de ut to kvelder i Oslo Spektrum på under 48 timer. Konsertene ble gjennomført med stor suksess, og til fantastiske anmeldelser i musikkpressen.

Om Tore Renberg:
Den sceneglade forfatteren og artisten spiller mye liv og er en habil musiker. Han har reist land og strand og gitt publikum særegne og varme kvelder i krysningspunktet mellom standup, litteraturkveld og konsert.

Om Polkabjørn & Kleine Heine:
Gutta byr på kompromissløs jodling, tysk undergangsmusikk fra 1930-årene, angloamerikansk populærmusikk, Jens Book Jensen og låter fra debutalbumet Apolkalypse nå! Hvis vi skal tro omtalene av de to så er virtuosen Kleine Heine kjent som trekkspillets svar på Matti Nykänen, utsvevende og god med kniv. Polkabjørn er ikke bare Nord-Europas beste jodler, men har også blitt en anstendig strupesanger etter å ha gått i lære hos den verdenskjente strupesangkvartetten Huun-Huur-Tu.

Konsertserie
OBOS har hatt stor suksess med arrangementet OBOS på Operataket de siste tre årene - en hel dag med toppartister til en svært overkommelig pris. I år utvider OBOS dette konseptet til også å inkludere Stavanger og Bergen, før konserten på Verdens Ende på Tjøme 3. august. Det hele rundes av på Operataket 18. august. Billettene til årets fire konserter vil alle koste 125 kroner pluss billettavgift og alt går tilbake som støtte til aktiviteter for barn og unge. Regningen for selve konsertene tar OBOS selv.

Tar kulturansvar
- Vi ønsker å gi noe tilbake til medlemmene og samfunnet i form av gode kulturopplevelser. Billettene er rimelige, det gjør at mange kan ta del i opplevelsene. Gode kulturopplevelser binder folk sammen. OBOS skal ikke bare bygge boliger, men også bidra til livet mellom husene. Billettinntektene går uavkortet til gode tiltak for barn og unge lokalt. Vi gleder oss til å motta mange gode søknader om støtte, sier sponsorrådgiver Hege Asplund i OBOS. 

Lover magi på Verdens Ende
- Soloppgangskonserten med Eva Weel Skram på Verdens Ende i fjor var en fantastisk opplevelse for alle som var der, og vi ser for oss en like stemningsfull konsertopplevelse med legendariske Madrugada i år, sier arrangøren Einar M. Schistad, kulturhusleder i Nøtterøy Kulturhus. Dette er en deilig drøm som blir til virkelighet, og antakelig den råeste konserten i de vakreste omgivelsene dette tiåret, fortsetter han.