Tix.no

  • Sep 28th 9:00 PM
Ticket price:kr 445
Event info

Raga Rockers er et av de store arbeidsjernene i norsk rock og har gitt ut hele 17 album, hvorav 12 studioalbum har blitt sluppet siden starten i 1983. I tillegg har Michael Krohn gitt ut 10 album under forskjellige navn og gjestet på over 50 forskjellige innspillinger. Raga Rockers er en av «De fire store» i norsk rock og står like støtt som i litteraturen, samt at de velfortjent ble innlemmet i Rockheim Hall Of Fame i 2017.

Support: Frynsete på Nervene
Frynsete på Nervene blir med som support når Raga Rockers kommer til Stavanger 28. september. Klassisk hardrock som ikke tar seg selv for seriøst, samtidig som det høres ut som om alt som blir beskrevet i de hårreisende tekstene er tappet fra selvopplevd kildemateriell. Bandet henter som sagt sin inspirasjon fra klassisk hardrock som Judas Priest, Motörhead, Scorpions, AC/DC, Thin Lizzy, men også fra Sandnes-råkken til tidlig 90-talls Ingenting, og kultbandet over alle kultband, Kriminelle Dredonger fra Tjensvoll.

Konserten spilles i Zetlitz med stående publikum.

18 års aldersgrense
På dette arrangementet er det alkoholservering. Er du under 18 år finner du vergeskjema her

For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no

Arrangør: Stavanger konserthus