Tix.no

Event info

Forestillingen er flyttet fra opprinnelig dato 22.januar.

Kveldens headliner er den alltid fabelaktige Jan Rune Holdhus! Den fødte entertaineren som sprudler, inkluderer, og har sjarm og frekkhet i ett, som gir latter og valuta for hvert minutt han står på scenen.

Kveldens konferansier: Kjetil Melkevik er på sitt 6. år som standupkomiker og er primus-motor i miljøet i Stavanger. Han har over 450 opptredener i over 50 forskjellige byer og bygder, som inkluderer flere kulturhus, Latter i Oslo, Ricks i Bergen og Folken i Stavanger. Humoren baseres på hverdagsobservasjoner, one-linere, ordspill, og satire.

Harald Eide Ellingsen har vært med i gamet lenge. Han har vært konferansier og toastmaster på en rekke arrangementer og selskapsfester. Han har et humør som skjærer igjennom hos alle, og en humor med høy gjenkjennelsesfaktor.

Trond Anfinnsen viser oss hvordan det å være lærer er en fordel for det å drive med standup. Han har hatt publikum foran seg i hele arbeidslivet, først nå høster han poeng for det. Trond har mye kreativitet som setter ting i et nytt perspektiv.

Espen Myklebust er rå, mørk, og pakker ingenting inn.
En nydelig bukett med komikere som setter pangstart på standup-sesongen for Våren 2021!