Tix.no

Event info

OBS! Denne konserten er flyttet fra 12. juni til 15. oktober. Billetter er gyldig til ny dato.

Venue: Klubben
ID: 18 år
Dører: 20:00

Rockebandet Undertakers Circus spiller live på Røverstaden i de gamle lokalene til Club7/Sardines! Med seg har de også kor, blåsere og gjesteartister.

Høsten 67 var starten på eventyret til Undertakers Circus. Medlemmer fra to lokale beatband på Lillestrøm, The Undertakers (Frank Myrseth, Erik Thoen og Thor S.Greni) og fra The Cydicats (Stein Gudmundsen, Ketil Gulbrandsen og Geir Kristiansen) slo seg sammen for å forme Undertakers Cirkus.

Undertakers Circus var et av de første norske bandene til å synge og skrive engasjerende og politiske tekster på norsk, til tross navnet. Selve platedebuten kom i 1968 med singelen “Little Boy Blue” / “Gotta Get Away”. Etter fire år fikk bandet kontrakt med Polydor og gav ut den banebrytende progrock LP-en “Ragnarock” i 1973.

“Dette er progrock med soul i kantene” – Aftenposten

SUPPORT

Det er Maria Orieta Band som skal få æren av å lage skikkelig god stemning for kvelden. Bandet består av Maria på gitar og vokal, Taran på bass og Misett på trommer. De spiller folkrock med innslag av latinamerikanske rytmer som får det til å rykke i dansefoten. 15.okt 2021 kommer Maria Orieta ut med et nytt album "La Señora" og vi er heldige som får en smakebit allerede samme kveld.