Tix.no

Forestillingsinfo
Bobler er et humoristisk, inspirerende og livgivende underholdningsforedrag om å tørre å ta hele deg i bruk.

Slutte å be om unnskyldning for at du er du. Ta plass. Synes. Lev DITT liv. Med mange eksempler fra eget levd liv forteller søstrene om sine hindringer, oppturer og nedturer.

Dora bidrar med verktøy til hvordan få mer tro på deg selv (det er tross alt jobben hennes som relasjonsterapeut), og gjør det med humor (for hun er litt artig også, som standup komiker). Bjørg pøser på med fantastiske bilder (hun er jo en av Norges mest populære kunstnere) og har fokus på å inspirere til å vekke motet i deg, for å leve ut drømmene dine og ta den plassen du er ment til å ta.

Velkommen til slags foredrags-show, med  to damer som overhodet ikke tar seg selv høytidelig, og en musikalsk overraskelse! Få tips, verktøy og inspirasjon. Og le masse. Sitt tilbake i stolen og nyt. Dette er først og fremst en skikkelig feel good kveld!

Dora Thorhallsdottir (44): Relasjonsterapeut og gründer av Relasjonssenteret. I tillegg til å være standupkomiker. For tiden er hun aktuell med braksuksessen «Familiegreier» som har gått på Latter siden januar 2017. To barn på 12 og 10.

Bjørg Thorhallsdottir (43): Kunstner, gründer og skaperen av Hjertefred. Skrevet flere bøker, selger svært mange bilder og har stort sett ca hundre prosjekter på gang. En sønn på 15.

Varighet: 3 timer inkludert pause med salg av bøker til redusert pris.
Arrangør: EQ Institute AS