Tix.no

Forestillingsinfo

Plutselig var Kristian Torgalsen der. Med et knippe låter under armen som Martin Horntveth fikk høre. Plutselig var de i studio med flere av landets beste musikere og lagde det som er blitt et av høstens store debutalbum. 

I mai slapp Kristian sin første singel, nydelige «No One Told You», hvor han har med seg bl.a. Nicolai Eilertsen, Olaf Olsen, David Wallumrød, Christer Knutsen, Amund Maarud, Martin Windstad og selvfølgelig Martin Horntveth, - som alle stiller på Parkteateret 8. november. 

Låta gikk rett inn på P1s spillelister, og Bjørn Eidsvåg la ut en begeistret melding etter å ha hørt den.

– Noen ganger blir jeg veldig glad på norsk musikks vegne. Kristian Torgalsen er veldig bra. «No One Told You» har et melankolsk drag, men er sommervennlig. Han synger dritfint; glitrende timing og står aldri i veien for sangen. Flott produsert. Høres jeg panegyrisk ut, så er det fordi jeg er det. Jeg blir inspirert av dette!, skrev Eidsvåg på Facebook-siden sin. 23.august i år varmet Kristian opp for nettopp Bjørn Eidsvåg på Blå. 

Kort tid etter den første singelen ble sluppet, spilte Torgalsen for et stappfullt Sunday Digestive på Parkteatret. 8. november er det klart for ny konsert på Parkteatret. Denne gangen på hovedscenen.