Tix.no

Forestillingsinfo

“Innsyn i kulissene” er en arbeidsvisning av tre ulike prosjekter under utvikling i KUNG (Kulturhuset UNG), et initiativ og prosjekt ledet av Skjernes Scene.

“Innsyn i kulissene” tar deg med inn i den kreative prosessen hos de tre unge, fremadstormende artistene; Karoline Stensland, Kevin Berro og Kristin Jørgensen. Dette er en arbeidsvisning som gir publikum et unikt innsyn i ulike kreative prosjekter under utvikling, og som senere vil premiere i Tromsø. Her får artistene å teste ut materialet de holder på å utvikle og samtidig gi publikum en smakebit på hva de har i vente. Vi ønsker å gi publikum et innsyn i hvordan et prosjekt ser ut helt i startfasen av en kreativ prosess. På denne måten er du som publikummer med på den kreative reisen til disse prosjektene. Dette er hvor vår reise begynner. Bli med å få et “Innsyn i kulissene”..

Karoline Stensland (f. 1995) er musiker, artist og scenekunstner fra Tromsø. Hun har mastergrad i utøvende musikk fra Musikkonservatoriet, og jobber som sanglærer hos Tromsø Musikkskole. Hun jobber med forestillingen «Verdt mer» (arbeidstittel), som skrives av Karoline selv og Hedda Fossland.
«Verdt mer» er en musikalsk forestilling om psykisk helse, med hovedfokus på depresjon og angst. Tekstene til forestilling er inspirert av personer som har delt sine personlige erfaringer og historier. Karoline ønsker at forestillingen skal hjelpe til å sette psykisk helse mer på dagsorden. Åpenhet redder liv, og Karoline mener det er viktig vi får se tematikken i kulturelle sammenhenger også. I "Innsyn i kulissene" presenterer Karoline og Hedda en monolog og en sang fra forestillingen.

Kevin Berro (f. 2002) er en skuespiller og underholder basert i Tromsø med bakgrunn fra revy, film og teater. Han går VG3 dramalinja og jobber som teaterlærer og instruktør for blant annet Kulturskolen og KULTA. Han mottok Tromsø kommunes kulturstipend for ungdom i 2020. Kevin jobber for tiden med sin debut innen standup med forestillingen "Ingen dumme spørsmål her" (arbeidstittel), hvor Kevin reflekterer og tar opp tanker og spørsmål rundt sin egen tospråklighet, tilhørighet og meningen med livet. Er Kevin egentlig den fremtidige kongen av Arabia og hvorfor er nordmenn så glade i pølser er nok spørsmål dere vil ha svaret på, og svaret får dere kanskje her. I "Innsyn i kulissene" presenterer Kevin et utdrag fra hans standupshow

Kristin Jørgensen (f. 1994) er utdannet skuespiller og har base i Tromsø. Hun arbeider her som manusforfatter, låtskriver, underholder og produserer sine egne forestillinger. Akkurat nå skriver hun “Stjerneskudd”; en popkultur-musikal løst basert på hennes eget møte med skyggesidene av underholdningsindustrien i USA. Gjennom rap, pop, dancehall, poledance og vittig dialog, reflekter musikalen rundt tidsaktuelle problemstillinger som rasisme, skjønnhetspress og kjønnsdiskriminering samtidig som den stiller det vanskelige spørsmålet: hvor mye skal man gå på kompromiss med sin egen lykke og verdier for å oppnå suksess? I “Innsyn i kulissene” presenterer Kristin en trailer av “Stjerneskudd” hvor publikum får en smakebit av både historien og musikken i musikalen.

Billetter kjøpes her: (link til billetter kommer)
Billettpriser:
250,- over 20 år
150,- under 20 år
Vær rask for å sikre deg billetter da det er covidtilpasset publikum og dermed få billetter tilgjengelig.

Skjernes Scene ønsker å takke våre fantastiske samarbeidspartnere; Kulturhuset i Tromsø, Tvibit, Kulta, Audiator, fotograf Svein Børre Mathisen, grafisk designer Gina Camilla Glasø, koreograf Ania Helmobakk, dansere fra Dancelab, dansere fra Treasure Tribe, Bastard Bar, Anna Karoline Løseth Bjelvin, frivillige som har delt sine historier, frivillige som har stilt opp på manuslesing, ikke minst Hedda Medby Fossland og danser Mathilde Cayers