Tix.no

Forestillingsinfo

Lørdag 5. juni er konsertserien «Jazzbarna inntar Sentralen» tilbake. På tross av mange nedstengninger det siste året, har Improbasen hatt full aktivitet, pløyd ny mark, og utviklet en helt ny generasjon jazztalenter. Dermed presenteres HELE vårsesongen for denne serien i løpet av de to første helgene i juni.
 
På den første konserten er det de aller yngste som skal ut til folket. Vi får høre Elsa Johanna Lie (altsax), Lydia Grønntun (trombone) Sofia Reithaug-Stokkmo (piano), Lilia Rosa Cedeno Svabø (bass) og Eira Slettevold Ellingsen (trommer). Gjest på trompet er Gunvald Christensen fra Bjølsen. På tross av et aldersspenn fra 9 til 11 år, pløyer denne sekstetten seg gjennom komposisjoner av Miles Davis, Thelonius Monk, Nat Adderley, Herbie Hancock og mange flere.

Konsertserien er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Improbasen har spesialisert seg på å presentere unge jazztalenter på svært høyt nivå, noe som har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for barnejazz. Neste konsert blir allerede dagen etter, og de videre konsertene kommer på løpende bånd.

Improbasen er støttet av Norsk kulturråd, Sparebankstiftelsen, Norsk Jazzforum, og Oslo kommune.

---

Grunnet Covid-19 har konsertene begrenset med billetter. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Dersom du bestiller 2 eller flere billetter blir du og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon. Vil man sitte med avstand, må man kjøpe billettene separat.

VELKOMMEN!