Tix.no

Forestillingsinfo

Lørdag 12. juni fortsetter konsertserien «Jazzbarna inntar Sentralen». På tross av mange nedstengninger det siste året har Improbasen hatt full aktivitet, pløyd ny mark, og utviklet helt nye generasjoner jazztalenter. Faktisk presenteres HELE vårsesongen for denne serien i løpet av de to første helgene i juni.
 
På den nest siste konserten er det et ungt, spennende lag som skal ut til folket. Vi får høre Ida Reitan Arntzen (altsax), Johanne Kurverud Storløkken (piano), Elias Reitan Arntzen (bass) og Mina Toda Bernhardsen (trommer). Noen av disse har vært med på mange prosjekter allerede, mens andre er helt nye hos oss, -men bare vent! Denne ettermiddagen får vi høre en herlig blanding av standardlåter og originale jazzkomposisjoner.

Konsertserien på Sentralen er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Improbasen har spesialisert seg på å presentere unge jazztalenter på svært høyt nivå, noe som har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for barnejazz. Siste konsert i serien blir dagen etter.

Improbasen er støttet av Norsk kulturråd, Sparebankstiftelsen, Norsk Jazzforum, og Oslo kommune.

---

Grunnet Covid-19 har konsertene begrenset med billetter. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Dersom du bestiller 2 eller flere billetter blir du og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon. Vil man sitte med avstand, må man kjøpe billettene separat.

VELKOMMEN!