Tix.no

Forestillingsinfo

Søndag 13. juni er siste sjanse før sommeren til å få med seg konsertserien «Jazzbarna inntar Sentralen». På tross av mange nedstengninger det siste året, har Improbasen hatt full aktivitet, pløyd ny mark, og fortsatt å utvikle nye generasjoner jazztalenter. Dette har gjort det mulig å gjennomføre HELE vårsesongen for denne serien i løpet av de to første helgene i juni.

På denne siste konserten før sommeren får vi høre Lina Mosli Sæther (tenorsax), Lina Vindenes (vibrafon), Melina Bjørndal (piano), og Una Stenbråten Harildstad (trommer). Disse har i ulike konstellasjoner vært med på en rekke prosjekter i inn- og utland. Nedstengningen har ikke satt noen demper på utviklingen i det hele tatt, så her er det MYE å glede seg til!

Konsertserien på Sentralen er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Improbasen har spesialisert seg på å presentere unge jazztalenter på svært høyt nivå, noe som har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for barnejazz. Sentralen er en svært profesjonell arrangør, som ivaretar smittevernet på beste måte.

Improbasen er støttet av Norsk kulturråd, Sparebankstiftelsen, Norsk Jazzforum, og Oslo kommune.

---

Grunnet Covid-19 har konsertene begrenset med billetter. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Dersom du bestiller 2 eller flere billetter blir du og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon. Vil man sitte med avstand, må man kjøpe billettene separat.

VELKOMMEN!