Tix.no

Forestillingsinfo

Kjære alle små og store som har kjøpt billetter og gleder seg forestilling. Nye strengere tiltak rammer igjen kulturarrangementer. Forestillingen "Jul på Månetoppen" gjennomføres, men med et begrenset antall i salen etter nasjonale føringer som tillater 50 publikum i salen. 

De femti første som kjøpte billetter har nå fått tilsendt en epost med nye billetter og seteplassering.  

De resterende publikum vil få refundert sine billetter (minus billettavgift) tilbake på det bankkortet du benyttet ved kjøp. Om du har kjøpt billettene over disk eller benyttet gavekort, send oss ditt kontonummer for overføring via post@askimkulturhus.no


Lille Julaften skal rødnissejenta Jentungen til Månetoppen for å bli langluenisse, men for å få langlua, må hun nisse nissestreker og nissegleder hver dag. I Blåfjell må Storm og de andre blånissene være inne i fjellhulene hele desember. I høst plukket nemlig rødnissene alle blåbærene på Månetoppen, så i vinter har ikke blånissene blåbær å lage blåtimer av så fjellet kan åpne seg! Det bryter ut strid mellom rødnissene og blånissene om hvem som har rett til Månetoppen, og midt i striden står Storm og Jentungen. Til slutt legger de to i vei til den gamle, kloke Grånissen ved Havet for å spørre om han kan hjelpe dem å skape fred. På den farefulle ferden til Havet finner Storm og Jentungen ut hvem de egentlig er, noe som forandrer alt. 

Jul på Månetoppen er en varm og spennende førjulsfortelling for hele familien - og naturligvis er de kjente og kjære sangene fra TV-serien med.    

Bli med inn i Gudny Ingebjørg Hagens fantastiske nisseunivers kjent fra NRKs julekalendere «Jul i Blåfjell» og «Jul på Månetoppen»!

Basert på NRKs julekalender «Jul på Månetoppen»
Idé og manus: Gudny Ingebjørg Hagen
Musikk: Geir Bøhren og Bent Åserud
Produsert av NRK

Vi gleder oss til å ta imot dere, på en trygg og god måte.
Kulturhuset åpner en time før forestillingsstart, og vi oppfordrer deg å komme tidlig for å unngå kø. Dørene inn til salen åpner tidligere for å begrense trykket i foajeen.

Det er påbud om bruk av munnbind ved ankomst til man setter seg på sin seteplassering. Munnbind skal brukes om man må bevege seg i lokalet og på vei ut etter forestillingen.
Munnbindet kan tas av når man sitter.

Ved kjøp av mineralvann eller snacks i baren, må man sitte ved et bord for å kunne bestille. Når du har mottatt ditt kjøp, ønsker vi at du går videre inn i salen til din seteplassering.

Med vennlig hilsen Askim kulturhus
// Liten scene – store øyeblikk //