Tix.no

Forestillingsinfo

Denne kvelden tar Alwanzatar og Pluto & the Planet oss med på en ekstatisk reise der det ytre rom smelter sammen med det indre rom.

Pluto and the Planets er forsøksvis et intergalaktisk reisebyrå, men mangler dog et romskip..
Alternativ romreise tilbys herved, med hjelp av toner, stemninger og bilder, i håp om å få ta deg med på en reise igjennom et vakkert og visuelt lydlandskap. Pluto and the Planets har nå snart i 20 år produsert, gitt ut musikk og holdt konserter i inn- og utland. Anse deg invitert til en space-prog-symfo-opplevelse nær deg.

Bandet består av Pluto på gitarer, sang og keyboard. (Bratrstvo Lund, Electric Wonderland, Ixi, Black Ballroom, Communichaos). Anders Hoel på trommer, sang. (Dystopia Nå!, Hamsjifter, Nødutgang for Mark, Omnia Moritur, Kattepingvin). Jon Christian Lie på bass, sang ( Woops, Sonic Apollo, Miracle Dimension). June Delenore på sang og ymse FX (Silly Trilly, Kattepingvin).

Spotify: https://open.spotify.com/album/4XrOIPebiQVfmdaEtJ8akH?si=0SzqouRnSg-Hv7ISZx2e7Q
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063656226397
Soundcloud: https://soundcloud.com/user-515491054

Alwanzatar er en parallell livsform av elektriske signaler, blinkende lys og lydsvingninger, fra en annen virkelighet enn vår. Livsformen kommuniserer gjennom modulære synthesizere, trommemaskiner, båndekko og tverrfløyte, ved musikeren Krizla. De siste årene har Alwanzatar gitt ut tre album på Apollon Records og en håndfull kassetter på Underjordiskoteket, samt spilt konserter over hele Norge og utenlands. Neste plate, Den Glemte Dalen, kommer i 2021. Musikken kan vekke assosiasjoner til Krautrock, italiensk skrekkfilmmusikk, dub og acid house. Krizla spiller også i bandet Tusmørke og har bidratt på en rekke innspillinger som studiomusiker

18 års grense.