Tix.no

Forestillingsinfo

Dette året blir hele fem av konsertene på Sentralen. 13. august står Forstanderskapssalen for tur. Her får mest erfarne deltakerne fra seminaret i samarbeid med Oslo Jazzfestival boltre seg. Noen av disse er allerede på vei inn i utdanningssystemene.

Også denne kvelden får vi møte noen av de internasjonale gjestene, i samspill med Improbasen’s egne elever. Vi har som vanlig en rekke kontakter rundt om i verden som er klare til å komme til Oslo så snart forholdene tillater det.

Denne gangen blir det størst deltakelse fra de nordiske landene, og fra de landene i Europa som har kontroll over situasjonen. Noen er klare allerede, og disse blir annonsert i dagene fram mot festivalen.

---

Grunnet Covid-19 har konserten begrenset kapasitet. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Obs! Dersom du bestiller 2 eller flere billetter blir du og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon. Vil man sitte med avstand, må man kjøpe billettene separat.

Velkommen!