Tix.no

Forestillingsinfo

Kids in Jazz avsluttes som vanlig med en stor konsert i Marmorsalen. Her får vi høre det beste fra samtlige deltakere, og vi får høre resultatet av de musikalske møtene som alltid skjer i løpet av festivalen, -møter som resulterer i musikalske vennskap som varer livet ut.

Bl.a. får vi for første gang oppleve den unge gitaristen Bjalla Beintudóttir Dalsgarð fra Færøyene i samspill med saxofonisten Elinor Brørby Placucci. Det blir garantert ikke siste gang! Hvert år har Kids in Jazz et samarbeid med Oslo Jazzfestival, med seminar for ulike aldersgrupper. Noen av deltakerne er svært så erfarne allerede, mens andre har fått sitt første møte med et internasjonalt jazzpublikum denne uka. Utviklingen fra første til siste konsert er nesten ikke til å begripe.

Vi har som vanlig en rekke kontakter rundt om i verden som er klare til å komme til Oslo så snart forholdene tillater det. Denne gangen blir det størst deltakelse fra de nordiske landene, og fra de landene i Europa som har kontroll over situasjonen. Noen er klare allerede, og disse blir annonsert i dagene fram mot festivalen.

---

Grunnet Covid-19 har konserten begrenset kapasitet. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Obs! Salen er delt inn i 2(3) seksjoner av hensyn til smittevern; enkelt-seter, par-seter og tre-seter. Dersom du velger par/tre-seter til deg og ditt følge, fordrer det at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon som utelukker krav om 1 meter avstand mellom dere.

Velkommen!