Tix.no

Forestillingsinfo

Viktig informasjon til deg som har kjøpt billett til «Alt fra The Beatles 1968» fredag 12. oktober:
Fra arrangøren har vi nettopp mottatt melding om at det pga. en alvorlig personlig hendelse i ensemblet dessverre ikke er mulig å gjennomføre denne konserten i Kuppelhallen 12. oktober. Du vil få refundert billetten(e), og vi ber deg kontakte oss på billett@stavanger-konserthus.no og oppgi ditt ordrenummer sammen med et kontonummer vi kan overføre pengene til.
På vegne av både arrangør og Stavanger konserthus beklager vi det inntrufne, og håper å se deg her ved neste leilighet.
Vh. Stavanger konserthus


***

Reisen fortsetter! For 6. året på rad reiser It Was Fifty Years Ago Today rundt i Norge for å spre Beatles-musikk.


Nok en gang går The Beatles gjennom en forandring fra forrige utgivelse. Nå er det slutt på fargesprakende psykedelia, og «The Beatles», eller «The White Album» som vi vanligvis kaller albumet, har flere ganger blitt kalt utgivelsen som definerer hva et rockeband skal drive med.

I år kan hyllestbandet skilte med gjester som Thomas Feldberg, kjent fra bandet WE og ikke minst som i ekspert «Stjernekamp». Han skal rocke seg gjennom 1968 sammen med The Grand Old Man, Trond Granlund, samt den faste gjengen fra tidligere – Eirikur Hauksson, Jonas Groth, Stian Joneid og Kim Wifladt.

1968 er året der vi finner klassikere som Back In The U.S.S.R., Ob-La-Di Ob-La-Da, Blackbird, While My Guitar Gently Weeps, Helter Skelter, Lady Madonna, Hey Jude og Dear Prudence.

Show-konsertserien er produsert i samarbeid med Oslo Konserthus, og har til nå, år for år, framført samtlige sanger utgitt av The Beatles fram til 1968. Når prosjektet er ferdig i 2019/2020, vil publikum ha hørt alle låtene The Beatles ga ut.

Varighet: 2 timer og 20 minutter, inkludert 20 minutter pause.
Arrangør: Masters of the Past AS