Tix.no

Forestillingsinfo

Kysset
av Helene L. Solberg og Nora G. Svalheim 

“Jeg vet ikke hvorfor jeg kysset Kaja. Det bare skjedde, og det var litt rart, men det var litt fint også? Eller?“ 

I KYSSET følger vi Mia og Kaja, to bestevenner som endelig skal begynne på ungdomsskolen. De har alltid vært de to! Men så føler Mia plutselig noe hun ikke helt vet om hun liker. 

Stykket handler om nye oppdagelser og forbudt kjærlighet, og tar for seg en tematikk som kan være sårbar og skremmende for mange unge. Å leve ut identiteten sin er ikke alltid lett, i frykt for å bli trakassert og skjøvet vekk. KYSSET ønsker å inspirere unge, som eldre, til en større åpenhet, trygghet og aksept for alle de man møter. 

Regi: Robin A. Eriksen
Skuespillere: Helene J. Solberg og Nora G. Svalheim
Stykket passer for 12 år og oppover. 

Teaterlørdag UNG produseres av Sentralen UNG og Assitej Norge og er støttet av Oslo Kommune Kulturetaten. Alle forestillinger spilles i Gymsalen på Sentralen. 

------------------------------

Grunnet koronarestriksjoner har forestilling begrenset kapasitet. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.